Litt om EMItech AS

Gjennom mer enn 30 år har vi levert kosteffektive løfte-, transport- og lagrings-løsninger til småskipsverft, marinaer og båtforeninger, samt betongvarefabrikker og annen industri med tungløftbehov.

En sterkt prosjektorientert organisasjon bistår ofte fra idé-stadie, konsept- og utstyrs-optimalisering, til prosjektering og levering av sterkt kundetilpassede løsninger.

Båt -håndtering og -lagring er vårt definitive spesialområde. Kvalitet og service har alltid vært vår ledestjerne. Idag kan vi tilby et svært bredt spekter av båtheiser, båtkraner, slipwaytrailere, transportere, marinatrucker, lager- og opplagsmateriell, samt gantrykraner og spesialtrucker for industriell bruk fra noen av verdens ledende produsenter, herunder også service- og vedlikeholds-tjenester for samme.

Vi kan i de fleste tilfeller også tilby konkurransedyktige finansierings- og/eller leie-løsninger for både nytt og brukt utstyr. Ta kontakt, og vi stiller gjerne for presentasjon av våre ulike aktuelle løsninger og gjennomgang av Deres eventuelle prosjekt, løfte-, transport- eller lagrings-behov.