Slipwaytrailere

Roodberg slipwaytrailere er bransjens mest kostnadseffektive og fleksible løsning for land- og sjø-setting, samt transport av båter inntil 80 tonn.

Roodberg Slipwaytrailere har i mange år vært en definitivt markedsleder, «ingen over ingen ved siden». Med sin RBT80V kan nå 80 tonn tunge båter enkelt og sikkert håndteres fra sjø til land, og eventuelt i hus så lenge portåpning er stor nok for båtens høyde og bredde.

Slipwaytrailere leveres i ulike versjoner, fra 5 til 80 tonns kapasitet. Modelltypene HBC, RBT og HBT for operasjon ved bruk av egnet traktor/hjullaster som trekker og kraftkilde for de ulike hydrauliske løfte- og styre-sylindre, herunder sylindre for breddejustering.  Disse modell-typene kan alle håndtere båter til, fra og i Roodberg T-Form krybber. Krybber for båter inntil 5, 10 og 20 tonn. Se eget datablad.

De fleste av Roodberg Slipwaytrailere leveres idag med radiostyring for alle funksjoner. Slipwaytrailerne er designet og produsert med sikte på røff bruk i krevende, korrosivt miljø, og har gjennom år vist seg å tåle dette på en utmerket måte.  

Roodbergs Greenline SW-serie 5, 10 og 15 tonns modeller, er alle enkle, funksjonelle  og rimelige slipwaytrailere med kapasitet. Trailere med hydraulisk heve- og senke-funksjon, betjent ved hjelp av traktors/trekkers hydraulikk.